7 способів надрукувати дату закінчення терміну придатності на продуктах харчування

Кожен виробник зобов’язаний залишити інформацію про терміни придатності товару, особливо це стосується продуктів харчування. Терміни придатності повинні відображатися на найвиднішому та найдоступнішому місці продукту, бути читабельним і бути в цілісності до закінчення життєвого циклу товару.

Розглянемо, які є 7 способів друку дати закінчення терміну придатності на продуктах харчування:

Автоматичний термодатер. Модель HUALIAN MY-380F/W з’явилася в асортименті компанії Marking. Термодатер здатний залишати різні типи інформації та підходить для швидкісного друку на етикетках, пакетах, картоні та інших плоских об’єктах. Хороший варіант для друку закінчення терміну придатності на вторинній упаковці.

  1. Каплеструйний друк. Маркіратор може бути як убудований в конвеєр, так і всередину фасувальної машини. Так терміни придатності можна буде надрукувати на будь-якому типі продуктів швидко і при великих обсягах виробництва.
  2. Маркування термоструминним обладнанням. Підійде для невеликих обсягів виробництва. Здатний друкувати дату закінчення терміну придатності та іншу інформацію чітко та якісно, ​​також на об’ємних виробах та під будь-яким кутом. Обладнання швидко окупається, не несе в собі супутніх витрат крім чорнила, яке економічно витрачається.
  3. Маркування лазерним принтером. Підходить для металевих кришок, скла, ПЕТ упаковках, пофарбованому металі та ін. Маркування буде нестираним. Хороший варіант, який не вимагає витратних матеріалів, але необхідно забезпечити персонал усіма предметами індивідуального захисту під час роботи з маркатором.
  4. Термотрансферний метод. Дата терміну придатності спочатку друкується на етикетку, після чого етикетка наноситься аплікатором на банку або кришку продукту. Для цього рішення достатньо вбудувати термотрансферний принтер в етикетувальний апарат. Спосіб хороший тим, що можна заздалегідь сформувати запас надрукованих етикеток з потрібною датою терміну придатності партії товару і після просто перенести її на продукцію.
  5. Термін придатності на вторинній упаковці (коробки, палети, піддони). Для транспортування та швидкого обороту продукції варто залишати термін закінчення придатності не тільки на самому продукті, але і на коробці, в яку упаковується партія в певній кількості. Тут можна використовувати як етикетки, так і безпосередній друк на вторинній тарі. Є ручні маркіратори, термоструминні, які здатні залишити друк як не гірше стаціонарних.
  6. Комбінований метод. Використання кількох способів маркування терміну придатності допоможе досягти підтримки норм виробництва та оптимізації свого процесу. Не обов’язково витратний метод. Можна використовувати для продукції струминний маркіратор, а для вторинної упаковки – ручної. Так процес маркування проходитиме швидше.

Всі ці методи маркування допоможуть залишити дату закінчення термінів придатності на продуктах харчування якісно та без зайвих витрат.

Уточнити вартість
×
Обратная связь
×
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!